DALMATINSKA ZAGORA, BiH

PLAN IZLETA

Polazak autobusom 23.09.2011. (petak) u 23,00 sata ispred društvenih prostorija na Trgu Mažuranića u smjeru Knina. Usputno kratko zaustavljanje radi okrijepe.

24.09. subota – Dolazak autobusom do Vrdova, prostranog kraškog polja, na kojem se nalazi Planinarska kuća “Vrdovo”. Nakon smještaja u dom i okrijepe, podijeliti ćemo se u dvije grupe. Prva će grupa poduzeti uspon stazom od Vrdova, uz Planinarsku kuću “Sv. Jakov”, na vrh Troglav (1912 m). Uspon traje cca 5:30 h u jednom smjeru. Druga će grupa poduzeti lakšu turu u okolici kuće. Večera i noćenje u planinarskoj kući na Vrdovu.

25.09. nedjelja – Nakon doručka polazak autobusom prema Kninu. Obilazak grada (oko sat vremena), pauza za kavu. Potom nastavljamo put prema Zrmanji, do mjesta uspona na vrh Poštak (1425 m, KT HPO). Po silasku s vrha, povratak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena prijevoza: 200 kn. 

Noćenje u domu: 50 kn, večera: 30 kn.

Obavezna je planinarska oprema, osobna, zdravstvena i planinarska iskaznica. Ponijeti vreću za spavanje.

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da izletu pristupa na vlastitu odgovornost, ima uplaćenu članarinu kod planinarskog društva za tekuću godinu, a u skladu s planinarskom etikom pridržavati će se plana izleta, odluka i uputa vodiča.

Prema potrebi, organizator zadržava pravo izmjena u planu izleta.

             Sretan put i lijepo vrijeme želi Vam organizator izleta           HPD “Zanatlija” Zagreb

Vodiči: Deni Ferenčak (091 1507-967), Tomislav Muhić (091 5827-782)