PLAN IZLETA: Polazak s Mažuranićevog trga u 6,30 sati privatnim automobilima u smjeru Udbine. Planirani dolazak uz usputnu kavicu je oko 10 sati. Uspon prema vrhu Kremen traje cca 2,00 – 2,30 sata. Nakon odmora na vrhu, fotkanja i “lupanja” žigova, silazimo do automobila. Silazak traje mnogo kraće. Krećemo prema Zagrebu uz zaustavljanje u Udbini u poznatom restoranu Robert. Hrana je izvrsna, obilna i po prihvatljivoj cijeni np. ručak s menija: juha, glavno jelo s prilogom i salata cca 30 – 35 kn.

OPREMA: Standardna višeslojna oprema za zimske uvjete u skladu s vremenskom prognozom: štapovi, gamašne, baterijska svjetiljka, krplje u slučaju visokog snijega. Budite spremni na sve vremenske ne-prilike.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s uvjetima izleta te da ispunjava zdravstvene, psiho-fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.

Prijava izleta uz akontaciju od 50,00 kn vrši se kod blagajnice Društva Lidije Čižmek srijedom u 18.30 sati zaključno s 18.03.2015., Mažuranićev trg 13. Zadnji dogovor o izletu biti će u srijedu 25.03. og.. na društvenom sastanku u prostorijama Društva.

Vodič:

Deni – Danica Ferenčak

091/4555150